Racesport.nl partner van de week: Motorservice Akersloot

281

Nu het actieve 2020 wegraceseizoen ten einde is zetten we als Racesport.nl redactie graag weer wekelijks een Racesport.nl partner in de spotlights in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Zonder deze partners zou het voor ons namelijk niet mogelijk zijn om jullie dagelijks op de hoogte te van het laatste nieuws uit onze allen zo geliefde wegracesport. Deze week: Motorservice Akersloot.

Motorservice Akersloot onderhoudt, repareert, en verleent service aan alle merken motoren en scooters.

Motorservice Akersloot
Wie komt u tegen bij Motorservice Akersloot? René Zaal en Jaimie van Sikkelerus, de specialisten in dit vakgebied. Onderhoud, service, schade reparatie, motorblok revisie, vering revisie, scooter (en motor) verkoop, onderdelen, KTM custom parts en een goede bak koffie want bij Motorservice Akersloot kunt u altijd even langskomen.

Motorservice Akersloot werkt samen met Vakgarage Akersloot, onder leiding van André van Sikkelerus. “Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats.”

Verkoop van motoren en scooters
Alles onder een dak, motoren en scooters Motorservice Akersloot heeft het! Alle motor merken kunnen nieuw geleverd worden met dealer garantie. Naast KTM-specialist is Motorservice Akersloot tevens dealer van Peugeot en Sym motorscooters en scooters.

Onderhoud aan uw motor of scooter
Je hoeft niet per se een KTM te bezitten om gebruik te maken van de service van Motorservice Akersloot. Voor alle voorkomende merken motoren en scooters maken de heren graag tijd vrij om ze tot in de puntjes af te regelen.

Bij Motorservice Akersloot ben je zeker van een goede service, een gunstig werkplaatstarief en een gedegen advies. Dit alles natuurlijk onderbouwd met vakmanschap en ervaring.

Plan vandaag nog uw afspraak…
Maak vandaag nog een afspraak bij Motorservice Akersloot. De heren van Motorservice Akersloot brengen uw motor of scooter weer in topstaat en zorgen ervoor dat elke klant weer met een tevreden gevoel de zaak verlaat.

Motorservice AkerslootBekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App