Racesport.nl partner van de week: Racing Products

54

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Racing Products

Racing Products is een webshop die opgericht is uit passie voor motorsport. Het ontstaan hiervan is het gevolg van enkele jaren actief zijn in de racewereld. Daarnaast zijn de mensen van Racing Products regelmatig op het circuit te vinden.

Racing Products is de webwinkel voor al uw circuit en motorsport gerelateerde artikelen. Door haar ruime productkennis en servicegerichte instelling probeert men altijd uw verwachting te overtreffen.

Door zelf te racen heeft Racing Products een uitgebreide productkennis opgebouwd en kan men u een gedegen advies geven over de producten die worden aangeboden. Of het nu gaat om de compound van de band of het type remblokken waar u tussen moet kiezen, de mensen van Racing Products staan altijd voor u klaar.

Voor de toekomst is men bezig om het assortiment steeds verder uit te breiden met innovatieve en exclusieve producten.

Klanttevredenheid staat bij Racing Products hoog in het vaandel. Men streeft ernaar om de klant tevreden te stellen door een goede service, advies en kwaliteit te leveren. Dat blijkt uit de inmiddels in korte tijd opgebouwde vaste klantenkring en de vele positieve reviews. Dit is iets waar de mensen achter Racing Products dan ook erg trots op zijn.

Racing Products is o.a. officieel Nederlands dealer van O.Z. Racing, Dymag Performance Wheels, CRC Fairings, GRIPone, SuterClutch en uiteraard nog veel meer merken.

Heeft u een vraag over één van de producten? Of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan gerust contact op met Racing Products via het e-mailadres: [email protected]. U kunt ook bellen of een Whatsapp bericht sturen naar: +31653858851.