De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsport website van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag regelmatig één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Reclamekanon.nl

Reclamekanon
Bent u op zoek naar reclamedragers van hoge kwaliteit in verschillende uitvoeringen? De signmakelaars van Reclamekanon bieden u persoonlijke service en een ruim assortiment aan op het gebied van spandoeken, presentatiewanden, stoepborden, gevelbanieren, vlaggen, bannersystemen en reclameborden.

Reclamedragers in alle soorten en maten
Reclamekanon kan iedere reclame-uiting gestalte geven. Bent u op zoek naar een drager die ook geschikt is voor buiten? Bij Reclamekanon heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een stoepbord, vlag of een robuust spandoek in frame. In de shop vindt u nog meer mogelijkheden. Alle reclamedragers hebben hun eigen voordeel. Daar adviseren de mensen van Reclamekanon u graag over!

Persoonlijke service en passende reclame
Reclamekanon levert niet alleen reclamedragers van hoge kwaliteit, ook passende service heeft men hoog in het vaandel.

  • Reclamekanon controleert ontwerpen goed voordat ze gedrukt worden
  • Reclamekanon kan u helpen bij het maken van uw ontwerp of de montage van uw reclamedrager
  • Vaste contactpersonen

Door haar omzetvolumes bij de producenten van reclamedragers kan Reclamekanon enorme schaalvoordelen realiseren waar u van kunt profiteren. Voor haar dienstverlening rekent Reclamekanon slechts een redelijke bemiddelingscommisie die in verhouding staat tot de gerealiseerde voordelen die wij u bieden.

Wilt u ook opvallen met de borden, banieren, spandoeken, vlaggen of banners van Reclamekanon? Bestel uw reclame-uiting bij Reclamekanon.nl!

Reclamekanon
Wethouder Timmermanstraat 7a
7951 SH, Staphorst
Telefoon: 085 7600 295
Internet: www.reclamekanon.nl of  www.spandoekerij.nl

 


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App