Racesport.nl partner van de week: Spandoekerij.nl

47

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag regelmatig één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Spandoekerij.nl.

Spandoekerij.nl
Heeft u een bedrijf of organiseert u een event, dan weet u maar al te goed dat offline reclame net zo belangrijk is als online reclame. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw product promoten middels een presentatie met vlaggen bij de entree, of op een beurs staan met presentatie wanden. Of misschien geeft u binnenkort wel een openingsfeest en organiseert u een evenement waar reclamevlaggen voor nodig zijn… In alle gevallen geldt: u wilt reclame maken en promoten in uw eigen huisstijl. Met die klus helpt Spandoekkerij.nl graag, Spandoekkerij.nl is dé partij om gepersonaliseerd promotiemateriaal te bedrukken en te leveren. Snel, goedkoop, het grootste assortiment en mogelijkheid tot 12-uurs levering!

Totaalleverancier Naast het bedrukken en leveren van vlaggen, spandoeken, presentatie wanden en meer biedt Spandoekerij.nl naar wens ook: Ontwerpadvies: hulp en controle alvorens bedrukken Montage van de reclamedrager(s) bij levering.

Spandoekkerij.nl
Wethouder Timmermanstraat 7a
7951 SH Staphorst
Telefoon: 050-7600056

Web: www.spandoekerij.nl
Mail:  [email protected]

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App