De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag regelmatig één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Spandoekerij.nl.

Spandoekerij.nl
Heeft u een bedrijf of organiseert u een event, dan weet u maar al te goed dat offline reclame net zo belangrijk is als online reclame. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw product promoten middels een presentatie met vlaggen bij de entree, of op een beurs staan met presentatie wanden. Of misschien geeft u binnenkort wel een openingsfeest en organiseert u een evenement waar reclamevlaggen voor nodig zijn… In alle gevallen geldt: u wilt reclame maken en promoten in uw eigen huisstijl. Met die klus helpt Spandoekkerij.nl graag, Spandoekkerij.nl is dé partij om gepersonaliseerd promotiemateriaal te bedrukken en te leveren. Snel, goedkoop, het grootste assortiment en mogelijkheid tot 12-uurs levering!

Totaalleverancier Naast het bedrukken en leveren van vlaggen, spandoeken, presentatie wanden en meer biedt Spandoekerij.nl naar wens ook: Ontwerpadvies: hulp en controle alvorens bedrukken Montage van de reclamedrager(s) bij levering.

Spandoekkerij.nl
Wethouder Timmermanstraat 7a
7951 SH Staphorst
Telefoon: 050-7600056

Web: www.spandoekerij.nl
Mail:  contact@spandoekkerij.nl

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App