De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Trophy BV

Trophy BV
Trophy BV is als importeur en agent actief in hoogwaardige motorsportartikelen zoals van de gerenommeerde motorkleding merken Bering en Segura, het zadel en bagage merk Bagster en Scorpion helmen. Trophy BV is als bedrijf service gericht, dynamisch, flexibel, en de medewerkers zijn getraind om garant te staan voor een optimale samenwerking met de dealer om deze op allerlei manieren te ondersteunen, adviseren en van de juiste informatie te voorzien.

Trophy BV levert via een uitgebreid dealernetwerk haar merken in Nederland, België en Duitsland en houdt zich continue bezig met het optimaliseren van haar merken, dit met als hoofddoelstelling een optimale doorstroom/verkoop van haar producten, via de gespecialiseerde dealers naar de consument, met als uitgangspunt: tevreden klanten.

Trophy BV
Zuidstraat 15
4641 VZ Ossendrecht
Tel: +31 1646 1666 6
Web: www.trophymotorsport.nl

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App