De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Trophy BV

Trophy BV
Trophy BV is als importeur en agent actief in hoogwaardige motorsportartikelen zoals van de gerenommeerde motorkleding merken Bering en Segura, het zadel en bagage merk Bagster en Scorpion helmen. Trophy BV is als bedrijf service gericht, dynamisch, flexibel, en de medewerkers zijn getraind om garant te staan voor een optimale samenwerking met de dealer om deze op allerlei manieren te ondersteunen, adviseren en van de juiste informatie te voorzien.

Trophy BV levert via een uitgebreid dealernetwerk haar merken in Nederland, België en Duitsland en houdt zich continue bezig met het optimaliseren van haar merken, dit met als hoofddoelstelling een optimale doorstroom/verkoop van haar producten, via de gespecialiseerde dealers naar de consument, met als uitgangspunt: tevreden klanten.

Trophy BV
Zuidstraat 15
4641 VZ Ossendrecht
Tel: +31 1646 1666 6
Web: www.trophymotorsport.nl

 


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App