De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Veijer Trappen.

Als u denkt aan een trap, dan denkt u aan Veijer Trappen in Staphorst. Sinds de oprichting in 1990 is Veijer Trappen de specialist op het gebied van trappen voor uw woning of bedrijf.

Hoewel het vaak als normaal wordt gezien, probeert Veijer Trappen zich te onderscheiden door betrouwbaar en flexibel te zijn. Daarbij levert men hoge kwaliteit trappen tegen een marktconforme prijs. Bij elke trap die er wordt geleverd streeft men naar een tevreden klant.

Assortiment
Veijer Trappen biedt u een breed assortiment trappen, van standaard tot exclusief. U kunt ook kiezen om de trap zelf samen te stellen, zodat deze altijd aansluit bij uw woonkamer en woonwensen. Dit kan een trap zijn die volledig uit hout bestaat maar ook een combinatie van hout met bijvoorbeeld RVS of glas. Bekijk hier onze trappen.

Veijer Trappen richt zich vanuit Staphorst op heel Nederland, waarbij men geen specifieke doelgroep heeft. Zowel de particulier als de aannemer, het klusbedrijf en de zzp-er door heel Nederland kunnen gebruik maken van de diensten van Veijer Trappen.

  • Veijer Trappen Staphorst
  • Albert Huismanstraat 7
  • 7951 TB Staphorst
  • Telefoon: 0522-465077
  • Mail: info@veijertrappen.nl

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App