Racesport.nl partner van de week: Edwin Ott Motoren

77
Edwin Ott Motoren

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag regelmatig één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Edwin Ott Motoren.

Edwin Ott motoren
Edwin Ott Motoren is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van Yamaha motoren en scooters. Tevens is het bedrijf gecertificeerd Yamaha race dealer en levert het YEC racing parts aan klanten door heel europa. Voor onderhoud en allerhande reparaties aan diverse merken motoren bent U welkom in de werkplaats. In Karin’s naaiatelier bent U tevens aan het juiste adres voor reparaties aan Uw motorkleding.

Raceservice
Edwin Ott Motoren verzorgt tijdens de CRT en OW-CUP evenementen een race-service op locatie. Voor banden, onderdelen, vering, bandenspanning, advies ect. kunt u terecht bij de grote blauwe Yamaha trailer op de paddock!

Geschiedenis
Edwin Ott Motoren is gestart op 1 april 1984 aan de Meldijk in Uitgeest met reparaties aan Motoren en Scheepsmotoren.

In 1988 is men verhuisd naar de Middelweg 17 in Uitgeest waar men nu nog steeds gehuisvest is. Men is toen ook begonnen met verkoop, onderhoud en reparaties aan fietsen en bromfietsen. Vanaf 1998 besloot men om alleen verder te gaan met motoren en bromfietsen.

Vanaf 2008 is Edwin Ott Motoren officieel Yamaha Race-dealer geworden. Dit betekende dat u vanaf dat moment ook bij het bedrijf terecht kunt voor racemotoren en YEC racing onderdelen van Yamaha.

In 2009 was het dan zover, het 25 jarig jubileum! Dit heeft Edwin Ott Motoren groots gevierd door zoveel mogelijk Yamaha racers achterelkaar te zetten. Dit was op het parkeerterrein van de Bobs saloon in Uitgeest.

Meer info: www.ott-motoren.nl

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App