Racesport.nl support actie 2017 van start

135

Na drie geslaagde Racesport.nl support acties organiseert de snelste motorsport website van Nederland dit jaar opnieuw een support actie, een actie waarbij wederom een groot aantal fantastische prijzen te winnen zijn.

Word nu Racesport.nl supporter en ding mee naar één van de vele fantastische prijzen!!!

Word Racesport.nl supporter
Support het vele werk van de Racesport.nl redactie door voor 28 december 2017 (23:59 uur) een bedrag over te maken van minimaal € 15,00 naar bankrekeningnummer NL91INGB 0671 9606 44 (Besic Internet B.V.) onder vermelding van: donatie Racesport.nl – naam – adres – telefoonnummer.
Ook is het mogelijk een donatie te doen middels i-deal, klik op onderstaand i-deal logo voor een veilige en snelle overboeking. (Bij i-deal overboeking graag een mail met daarin vermelding van: ordernummer (kenmerk begunstigde) – naam – adres – telefoonnummer naar [email protected]

Vervolgens zal de Racesport.nl redactie op 29 december 2017 de winnaars bekend maken van de door de Racesport.nl adverteerders, sponsors, teams en coureurs beschikbaar gestelde prijzen.Tussentijdse verloting:
Op 01 november vind er een tussentijdse verloting plaats, een verloting waar niet zomaar een prijs is te winnen. Nee op 01 november kunt u als één van de snelle beslissers zo maar eens door Wilco Zeelenberg uitgenodigd worden voor een gratis deelname aan een volledige verzorgde circuit training tijdens de 2017 editie van de “Meet The Speed by Zeelenberg Racing” in het Spaanse Almeria (week 2). Deze fantastische prijs heeft een waarde van maar liefst € 2450

Prijzenpakket:
2 x 1 Compleet verzorgde Circuittraining “Meet the Speed by Zeelenberg Racing”
2 x 1 MotoGP grid access Dutch TT 2018
1 x 2 Paddockpassen Dutch TT Assen (vrijdag)