Ben jij een trouwe Racesport.nl Supporter en steun jij het werk van de Racesport.nl redactie? Dan maak jij kans op een exclusieve Meet and Greet met Valentino Rossi op zaterdag 29 juni aanstaande tijdens de 2019 editie van de Motul TT Assen.

Altijd al eens Valentino Rossi persoonlijk willen ontmoeten, hem het hemd van het lijf willen vragen, een handtekening van hem willen scoren en samen met de negenvoudig wereldkampioen op de foto willen gaan. Ben jij één van de vele trouwe Racesport.nl Supporters, dan kan deze wens zomaar eens voor je in vervulling gaan tijdens de 2019 editie van de Motul TT Assen.

Als blijk van waardering en dank voor jullie support mogen we in samenwerking met TT Circuit Assen en Monster Energy deze wel hele bijzondere en unieke prijs verloten.

Wat moet je doen om voor deze prijs in aanmerking te komen. Niet veel, heb jij een sinds 1 juli 2018 tot heden een vrijwillige bijdrage overgemaakt ter ondersteuning van het werk van de Racesport.nl redactie. Stuur ons dan een mail via office@racesport.nl, voeg daarbij een kopie van de reeds gedane betaling inclusief naam, adres, woonplaats en telefoonnummer waarop we je de komende week kunnen bereiken. Het uiterste tijdstip van inzendingen is woensdag 26 juni 2019 om 12:00 uur.

Woensdagavond 26 juni 2019 zullen we uit alle inzendingen door een bekend coureur de winnaar laten trekken. Het blijft echter niet bij deze ene HOOFDPRIJS, want naast deze fantastische Meet and Greet met Valentino Rossi mogen we ook nog eens vijf Racesport.nl Supporters blij maken met twee gratis toegangskaarten (staanplaatsen) voor zondag 30 juni, de wedstrijddag van de 2019 editie van de Motul TT Assen.

Nog geen Racesport.nl Supporter en toch kans willen maken op deze wel heel unieke prijs? Dat kan als u zich de komende dagen tijdens de actie alsnog aanmeldt als Racesport.nl Supporter. Hoe, dat leest u in de volgende alinea.

Racesport.nl Supporter
Naast de zakelijke adverteerders is er voor de trouwe Racesport.nl bezoeker ook een mogelijkheid om het werk van de Racesport.nl te ondersteunen en te waarderen. Dit kan middels een vrijwillige bijdrage. Met een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich zelfs met recht een trouwe Racesport.nl supporter noemen en dingt u gedurende het jaar ook nog eens een aantal keren mee naar leuke prijzen welke via speciale acties op de website bekend gemaakt zullen worden.

Ook Racesport.nl Supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink: ING – Betaalverzoek

LET OP, LET OP
Beste Racesport.nl, Valentino Rossi fans,
We worden op de Racesport.nl redactie momenteel overspoelt met mails met daarin een vraag die jullie tijdens de Meet and Greet met Valentino Rossi tijdens de Motul TT Assen graag willen stellen. Het insturen van een vraag aan ‘the Doctor’ betreft echter een andere en niet door Racesport.nl uitgeschreven prijsvraag!!!

Ter verduidelijking: Naast Racesport.nl hebben ook het TT Circuit Assen en Eurosport een prijsvraag waarin een Meet and Greet met Valentino Rossi te winnen is. Hier zijn we van op de hoogte, hier hebben we vooraf overleg over gehad en is er bewust voor gekozen om deze prijsvragen niet op hetzelfde tijdstip online te plaatsen.

Dit zijn echter drie afzonderlijke prijsvragen met ieder hun eigen idee.

Lees dus eerst de voorwaarden van de door Racesport.nl uitgeschreven prijsvraag. Niet alleen om onze mailbox niet vol te laten lopen maar ook voor jullie zelf om achteraf teleurstellingen te voorkomen!!!!

 

Handige links Motul TT Assen :

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
TT Festival Assen
Fotoverslag – donderdag
Fotoverslag – vrijdag
Fotoverslag – zaterdag
Fotoverslag – zondag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App