Racesport.nl TT Special: Doe mee aan de TT-fotoactie, maak kans op gratis TT kaarten

52
tt-2016
Een jonge fan tijdens de 2016 editie van de Dutch TT | foto© TT Circuit Assen

Racesport.nl staat de komende week grotendeels in het teken van de Dutch TT met een aantal Racesport.nl TT Specials. Eén van de specials is een Racesport.nl TT foto actie. Stuur je leukste, meest vreemde of meest bijzondere foto van een memorabel moment tijdens één van de voorgaande Dutch TT’s naar Racesport.nl en maak kans op twee gratis toegangskaarten voor de 2021 editie van de Motul TT Assen.

De komende week is voor veel motorsportfans een bijzondere week. Normaalgesproken zouden veel MotoGP fans één of meerdere dagen op het TT-Circuit Assen te vinden zijn als bezoeker van de Dutch TT. Helaas kan het evenement voor het eerst in 75 jaar niet doorgaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondanks dat een bezoek aan Assen er niet in zit staat Racesport.nl de komende week wel grotendeels in het teken van de Dutch TT.

Racesport.nl Dutch TT foto actie
Voor de Racesport.nl bezoekers is er komende week een leuke foto actie. Stuur je leukste, meest vreemde, meest bijzondere foto van een memorabel moment tijdens één van de voorgaande Dutch TT’s naar Racesport.nl (b.v. waar je op de foto staat met jou grote held, een moment op de camping, op de tribunes of taluds, op de heen- of terugreis, in de paddock). De Racesport.nl redactie zal vanaf maandag dagelijks een aantal van de ingestuurde foto’s plaatsen in een speciaal (foto) artikel op de website.

Bezoekers kunnen vervolgens middels een onderaan het betreffende artikel geplaatste poll hun dagelijkse favoriete foto kiezen. De foto met het meest aantal stemmen per dag gaat vervolgens door naar de finaledag, zondag 28 juni 2020.

Tijdens deze finaledag zullen de zes foto’s (maandag t/m vrijdag) met het meest aantal stemmen opnieuw geplaatst worden in één artikel. Vervolgens kunnen de bezoekers opnieuw hun favoriete foto kiezen. De foto met het meest aantal stemmen tijdens de finaledag wordt beloond met twee gratis toegangskaarten voor de 2021 editie van de Motul TT Assen.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze leuke prijs.
Mail je foto de komende dagen naar office@racesport.nl. (vergeet daarbij niet je naam, adres en telefoonnummer in de mail te vermelden). Attendeer vervolgens nadat je foto online te zien is zoveel mogelijk van je familie, vrienden en kennissen op het artikel en vraag hun op jouw foto te stemmen. Dit kan door het bericht te delen op één of meerdere van je eigen mediakanalen.

LET OP: Voor alle duidelijkheid, bij het insturen van meerdere foto’s zal de Racesport.nl één van de ingezonden foto’s kiezen en deze online zetten!!

We hopen dat jullie massaal gehoor willen geven aan deze oproep, wij hebben er zin in, jullie ook?

Racesport.nl TT Specials
Maar dat is nog niet alles, zo zullen we de komende week ook dagelijks een uitgebreid verslag plaatsen met daarin een memorabel duel, gevecht of unieke gebeurtenis welke in het verleden hebben plaatsgevonden tijdens de Dutch TT.

Daarnaast zullen we de komende week dagelijks een Nederlandse TT-winnaar of deelnemer uit het verleden een aantal vragen voorleggen in de rubriek: Hoe is het nu met…?

Kortom, ondanks dat de 90e editie van de Dutch TT dit jaar niet door zal gaan, staat Racesport.nl de komende week grotendeels in het teken van de Motul TT Assen.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App