Racing team Bertus Folkertsma: succes in eerste helft 2016

237

De afgelopen periode was een drukke tijd voor racing team Bertus Folkertsma. Stilstand is achteruitgang en dus werd er weer keihard gewerkt om de zaken op de rit te krijgen voorafgaand aan het seizoen.

Er werd onder andere gewerkt aan een nieuwe trailer die tijdens de Ducati clubraces voor het eerst werd ingezet. Deze trailer werd mogelijk gemaakt dankzij genereuze bijdragen van vele sponsoren. We zijn er hartstikke blij mee! De trailer biedt meer mogelijkheden voor zowel het team als gasten van ons team die we nu kunnen verwelkom in een nog mooiere ambiance.

Sportief gezien ging het in de eerste helft van het seizoen ook uitstekend, met twee derde plaatsen en drie overwinningen staat Bertus op kop in het Twin Cup kampioenschap. Joey Louwes gaat ook steeds dichter naar de top in de Supersport klasse en maakt elke race verder progressie.

De EBR heeft zich tot nu toe weer goed bewezen, maar natuurlijk valt er altijd iets te verbeteren. Het succes is overigens niet onopgemerkt gebleven, de internationaal vermaarde motorsport journalist Alan Cathcart, die menig exotische race machine op het circuit aan de tand voelde zal binnenkort ook de EBR van Bertus uitvoerig testen voor een artikel, dat wereldwijd in motorbladen zal verschijnen.

U merkt het: we blijven bezig en gaan vol gas aan het tweede deel van het seizoen beginnen.