In een gezellige, ontspannen sfeer werd vanmiddag de eerste KNMV Cup Endurance race gereden. Een door het CRT perfect georganiseerd evenement wat louter winnaars kende.

Foto: De regenband die het Vollegas Team op de valreep nog de 2e plaats kostte.

Het Vollegas Team pakte uiteindelijk de 3e plaats voor Team Fryslan en het Racing for O.S.C.A.R. Team waarvan Martin Hoogenraad (teameigenaar van het Nederstaete Superbike Team met Paul Mooijman en Rafaël Sinke) één van de rijders was.

Een prachtig evenement kreeg met een welverdiende huldiging van de top 3 een waardig slot. Absoluut voor herhaling vatbaar was de mening van zowel deelnemers, organsatie, aanwezige KNMV mensen en de zoals altijd onmisbare Baco's en medische assistentie die gelukkig nauwelijks in actie hoefden te komen.

De KNMV Cup Endurance kende vele winnaars (alle deelnemers die de wedstrijd tot een goed einde wisten te brengen) en eigenlijk maar één verliezer. Ondergetekende kwam er bij thuiskomst helaas achter dat hij weliswaar keurig de complete rondetijdenlijst ter beschikking had maar dat daarbij melding werd gemaakt van de teamnamen en niet van de namen van de bijbehorende rijders. Er ontbreken dus op diverse plaatsen namen van rijders bij de genoemde teams waarvoor ik mijn welgemeende excuses wil aanbieden.

Een fotoverslag staat op http://www.knmvcup.nl/default.asp?pagina=fotoalbum&fotoalbum=fotoalbum&categorie_volgnr=649