De 2 nieuwe Yamaha YZF-R6 motoren die Racingteam Ott Motoren heeft aangeschaft, worden voor het nieuwe raceseizoen in de officiële blauwe Yamaha Racing kleurstelling gespoten. Het kuipwerk is al binnen, het wachten is nu nog op de levering van de nieuwste 2017 YZF-R6 modellen.

Ott Motoren heeft al vele jaren een zeer nauwe samenwerking met Yamaha Motor Europe, branche Nederland en is vanwege deze intensieve samenwerking, hét aanspreekpunt op het Paddock voor de technische ondersteuning vanuit Yamaha Motor, de YEC Racing Parts en de Yamalube Racing olie.

Om deze jarenlange samenwerking én de algehele Yamaha serviceverlening nog effectiever op het paddock te kunnen uitdragen, heeft Racingteam Ott Motoren gekozen voor een volledig metamorfose van hun teampresentatie. Niet alleen de motoren en de racetrailer, maar óók de volledige teampresentatie in én om de pitbox zullen volledig naar de officiële Yamaha Racing kleuren worden aangepast.

De eerste wedstrijd zal nog worden verreden met de huidige 2016 YZF-R6 motoren. De tweede wedstrijd op zaterdag 6 mei, zal de vuurdoop zijn voor de nieuwe 2017 YZF-R6 motoren.

Op zondag 21 mei zal er in Uitgeest een teampresentatie gehouden worden, zodat iedereen kennis kan maken met de nieuwe motoren en hun coureurs (Eric Ott, Nick Vlaar, Rob Juwett) in de nieuwe officiële Yamaha Racing kleurstelling.

Eric en Nick gaan rijden in de competitie NK Supercup 600 met de YZF-R6, Rob zal weer uitkomen in het NK Supercup 1000 met de 2016 YZF-R1. Eerste wedstrijd is in Assen op Paas zaterdag 15 april,

Iedereen is welkom om te kijken en de toegang is gratis.