Wedstrijden worden er momenteel vanwege de uitbraak van het coronavirus nog niet verreden, maar de beperkingen voor de jeugdige sporters t/m 18 jaar zijn sinds deze week versoepeld. Door deze versoepeling kunnen de jonge coureurs volgens de richtlijnen van de RIVM en de door KNMV opgestelde protocollen weer langzaamaan hun trainingen hervatten.

Na het versoepelen van de beperking heeft RAP- Holland niet stilgezeten en kan men sinds vandaag melden dat er binnenkort in samenwerking met 2theexperience jeugdtrainingen op circuit Midland in Lelystad georganiseerd zullen worden.

Op de volgende dagen kan er getraind worden:

  • Zaterdag 9 mei 10:00-15:00 uur
  • Zaterdag 16 mei 10:00-15:00 uur
  • Zaterdag 23 mei 10:00-15:00 uur
  • Zaterdag 30 mei 10:00-15:00 uur

Deze trainingen worden verreden volgens de richtlijnen van de RIVM en de protocollen opgesteld door de KNMV.

Klassen waarvoor ingeschreven kan worden zijn:

  • Junioren Rookie/ Junioren A <12 jaar
  • Junioren B <12 jaar
  • Ohvale/ NSF <12 jaar
  • Ohvale/ NSF/ Open 50/ Scooters/ Pitbikes >12 jaar tot en met 18 jaar

De kosten bedragen €35,- per persoon per training. Inschrijven kan via de shop op www.RAP-Holland.nl

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App