Toprak Razgatlioglu heeft zaterdagochtend de snelste rondetijd op de klok gezet tijdens de derde vrije training van de Motul Argentinean Round. De Kawasaki coureur was het snelst voor Alvaro Bautista, Jonathan Rea en Nederlander Michael van der Mark.

Na een verloren eerste dag op Circuito San Juan Villicum, dit vanwege de slechte baancondities – veel zand en stof – begonnen de WorldSBK coureur zaterdagochtend eerder aan hun verlengde derde vrije training. Vanwege de omstandigheden tijdens de eerste dag besloot de organisatie deze sessie namelijk met een kwartier te verlengen.

Dat de omstandigheden aanzienlijk beter waren bleek al snel uit de gereden rondetijden die ruim vier seconden sneller waren dan tijdens de eerste dag. Het was Toprak Razgatlioglu die met een snelste rondetijd van 1’39.651 deze derde vrije training als snelste afsloot voor Alvaro Bautista, Jonathan Rea en Nederlander Michael van der Mark die in zijn allerlaatste ronde naar de vierde plaats op de lijst wist te komen.

Van der Mark’s teamgenoot Alex Lowes sloot deze sessie af als vijfde gevolgd door Chaz Davies, de in Nederlandse dienst rijdende Loris Baz,, Sandro Cortese, Michael Ruben Rinaldi en Leon Haslam.

Tom Sykes wist in deze sessie slechts de zestiende rondetijd op de klok te zetten, dit nadat hij in de sessie te maken kreeg met technische problemen.

 

Handige links Motul Argentinean Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App