Toprak Razgatlioglu heeft zondag tijdens de warm-up sessie voor de WorldSBK klasse op de WeatherTech Raceway Laguna Seca de snelste rondetijd gereden voor Jonathan Rea en Chaz Davies. Nederlander Michael van der Mark klokte de elfde tijd op het Amerikaanse circuit.

Zondagochtend om 09:00 uur lokale tijd, 18:00 uur Nederlandse tijd ging de warm-up sessie van start voor de WorldSBK klasse op de WeatherTech Raceway Laguna Seca. De coureurs kregen vijftien minuten de tijd op het legendarische circuit in het westen van de Verenigde Staten voorafgaand aan de Superpole race en race 2 later op de dag. Het was bij aanvang nog behoorlijk mistig waardoor ook de temperatuur vrij laag lag, naarmate de zon feller begon te schijnen werd het wat warmer.

Toprak Razgatlioglu was in deze warm-up sessie met een 1’22.851 het snelst voor race 1 winnaar Jonathan Rea en Chaz Davies. De gisteren gecrashte Álvaro Bautista kwam naar de vierde tijd voor de Britten Tom Sykes, Leon Haslam en Alex Lowes. Daarachter maakten Ten Kate Racing Yamaha coureur Loris Baz, Marco Melandri en Jordi Torres de top tien compleet. Nederlander Michael van der Mark noteerde de elfde rondetijd.

De Superpole race voor de WorldSBK klasse op de WeatherTech Raceway Laguna Seca gaat vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd van start, race 2 begint om 23:00 uur.

 

Handige links Geico US Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App