Jonathan Rea (WorldSBK), Andrea Locatelli (WorldSSP) en Hugo de Cancelis (WorldSSP300) en hebben zondagochtend in Jerez de snelste rondetijden op de klok gezet tijdens de warm-up sessies van de Pirelli Spanish Round.

WorldSBK
In de eerste warm-up sessie van de dag was het Jonathan Rea zie met een snelste ronde van 1’39.535 na afloop de lijst aanvoerde. De regerend wereldkampioen was het snelst voor Toprak Razgatlioglu, Loris Baz, Leon Haslam en de winnaar van de zaterdag verreden eerste race Scott Redding.

Michael van der Mark sloot deze sessie af met de elfde rondetijd.

WorldSSP
Net als in alle vrije traingen, de kwalificatie en in de eerste race was het ook in deze warm-up sessie de Italiaan Andrea Locatelli die de snelste rondetijd op de klok wist te zetten. Achter de Italiaan noteerden de Fransmannen Jules Cluzel en Lucas Mahis de tweede en derde rondetijd.

Podiumfinisher in de eerste race, de Duitser Philipp Oettl sloot deze sessie af als vierde terwijl Corentin Perolari de top vijf in deze vijftien minuten durende sessie completeerde.

De in Nederlandse dienst rijdende Steven Odendaal moest al na drie ronden zijn Yamaha langs de kant parkeren vanwege een technisch probleem, de Zuid-Afrikaan wist hierdoor slechts de veertiende rondetijd op de klok te zetten.

WorldSSP 300
Hugo de Cancelis zette tijdens de 15-minuten durende sessie een snelste rondetijd van 1’52,927. Deze tijd bleek na afloop goed voor de bovenste plaats op de tijdlijst voor Ton Kawakami, Scott Deroue, Bruno Brianti en Jeffrey Buis.

Koen Meuffels noteerde de elfde rondetijd, Glenn van Straalen de tweeëntwintigste.

Uitgebreidere verslagen van de sessies van zondag zijn te vinden in de nieuwe Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zondag

 

Handige links Pirelli Spanish Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App