Rea voert warm-up sessie aan op Donington Park, Van der Mark elfde

892
Jonathan Rea - Donington Park | foto© Dorna

Jonathan Rea was zondagochtend het snelst in de warm-up sessie voor de WorldSBK klasse op Donington Park voor Toprak Razgatlioglu en Garrett Gerloff. Michael van der Mark noteerde de elfde rondetijd. 

Zondagochtend om 09:00 uur lokale tijd, 10:00 uur Nederlandse tijd kwamen de World Superbike coureurs in actie voor hun warm-up sessie op Donington Park. Na de hevige regenval van zaterdag was het weer droog op het Engelse circuit, alhoewel er wel veel wolken te zien waren. Volgens de voorspellingen gaat er vandaag zeker nog regen vallen.

Jonathan Rea was het snelst in deze warm-up sessie met een 1’27.904 voor Toprak Razgatlioglu, die zaterdag race 1 won, en Garrett Gerloff. Scott Redding noteerde de vierde rondetijd voor landgenoten Ales Lowes, Tom Sykes en Leon Haslam, daarachter maakten Michael Rinaldi, Lucas Mahias en Andrea Locatelli de top tien compleet. Michael van der Mark kwam naar de elfde rondetijd.

De Superpole race voor de WorldSBK klasse gaat zondag om 12:00 uur Nederlandse tijd van start, race 2 begint om 15:00 uur.

Handige links Prosecco DOC UK Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter