Recordopbrengst tijdens teampresentatie Rob Hartog

5
Team Hartog
Team Hartog | foto© Erik de Ruijter

Tijdens de jaarlijkse teampresentatie van Team Hartog is een recordopbrengst opgehaald voor het goede doel. Zoals inmiddels gebruikelijk, wordt tijdens deze avond een veiling gehouden waarvan de opbrengst geheel wordt gedoneerd aan Stichting Against Cancer. 

Door de inbreng van velen is het Team Hartog ook dit jaar weer gelukt om een mooie kavellijst op te stellen. Veilingmeester Karel van Schoonevelt zorgde dat het geheel in goede banen liep en dit maakte dat men dit jaar opnieuw een recordopbrengst heeft opgehaald van maar liefst € 9.000!

Team Hartog wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd in wat voor vorm dan ook, hartelijk bedanken. Tijdens de jaarlijkse circuitdag van Against Cancer op woensdag 12 juli, zal men dit middels een cheque presenteren. Men hoopt dan uiteraard de titel te behouden voor het hoogst opgehaalde bedrag onder de deelnemende coureurs.

Tweede voorseizoentest
Van 17 t/m 19 maart zal Team Hartog – Jenik – Against Cancer voor de tweede keer gaan testen in het voorseizoen. Dit zal gedaan worden op het circuit Motorland Aragon. Dit seizoen zal de overstap worden gemaakt naar de FIM Europe Supersport Cup, welke tijdens alle Europese rondes deelneemt in het WK Supersport. Dit nieuwe avontuur was niet mogelijk geweest zonder de trouwe en enthousiaste sponsoren en de veelal spontane aanmeldingen voor de Club van 100 en 250. De WorldSSP Kawasaki ZX-6R is in de tussentijd door Jenik Performance verder geoptimaliseerd. Om de Kawasaki Ninja op dit circuit weer aan de tand te voelen is een goede voorbereiding, aangezien de eerste race hier zal worden verreden van 31 maart t/m 2 april.