Sinds afgelopen maandagavond wordt de redactie van racesport.nl overspoeld met mails en vragen mbt de perikelen rondom de wegraces van afgelopen weekend in Oss.

Vragen als: waar kan ik die persoon bereiken, weten jullie het mailadres van de organisatie, waarom is de website van de organisatie uit de lucht, enz enz. Als redactie hebben wij helaas niet op alle vragen een passend antwoord en willen wij niet zomaar iemands persoonlijke gegevens ongevraagd verstrekken.

Natuurlijk snappen wij dat er veel vragen zijn, maar we moeten met ons allen wel het hoofd erbij houden en geen dingen doen waar we achteraf spijt van krijgen.
Als onafhankelijke nieuwssite die de Nederlandse wegracesport een warm hart toedraagt willen wij absoluut geen mening vormen waarbij sommige mensen misschien onnodig tekort worden gedaan. Elk verhaal heeft meerdere kanten en natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat er dingen fout gegaan zijn en dat er heel veel mensen tekort is gedaan.

Wij gaan ervan uit dat jullie als bezoekers van onze site er begrip voor hebben dat we jullie mails niet allemaal persoonlijk kunnen beantwoorden.

Tekst: Evert Slager (evert@racesport.nl)