Rossi ‘Che Spettacolo’ nu in de winkel!

6849
valentino-rossi
Valentino Rossi | foto© KicXstart

Vanaf vrijdag 03 december is de Rossi ‘Che Spettacolo’, een speciale uitgave van KicXstart, verkrijgbaar in de winkel. Als Rossi-fan mag je deze maar liefst 300 pagina dikke special natuurlijk niet missen, zeker niet met de feestdagen in aankomst!

In deze liefst 300 pagina’s dikke special neemt KicXstart je mee langs alle fases van Rossi’s magnifieke carrière, van het prille begin tot het onvermijdelijk einde. Een uniek overzicht in woord én beeld. Kortom, een naslagwerk om te koesteren.

Als extra heeft KicXstart er ook nog een supergrote dubbelposter aan toegevoegd!

Vanaf vrijdag 03 december in de winkels. Vanwege de enorme vraag en ondanks het al extra laten drukken van deze speciale  Rossi ‘Che Spettacolo’ is deze niet meer online te bestellen. Kortom, online uitverkocht en vanaf heden uitsluitend nog te verkrijgen in de winkel. Wees er dus snel bij mocht je nog een exemplaar willen bemachtigen.

valentino-rossiRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter