Deelnemers aan de OW cup races (ONK) en ZAC (NK) hebben vanaf het raceseizoen 2019 een nieuw doel om voor te strijden. RR MOTORSPORTS heeft als racebandenservice voor o.a. Dunlop voor elke race en voor elke deelnemende klasse een goed gevulde prijzenpot beschikbaar gesteld voor coureurs die gebruik maken van Dunlop racebanden.

RR MOTORSPORTS breidt hiermee haar ondersteuningspakket in beide kampioenschappen uit, voor alle coureurs die niet op een andere wijze ondersteund worden door Dunlop via RR
MOTORSPORTS.

RR MOTORSPORTS richt zich in de Dunlop Trophy op de zogenaamde “Independent”  coureur in alle klassen van het ONK OW Cup & NK ZAC kampioenschap.

Het initiatief betreft een prijzenpot per wedstrijd waarbij de deelnemende coureur aan de Dunlop Trophy in elke klasse, waardecheques kan verdienen die inwisselbaar zijn als betaalmiddel voor Dunlop racebanden bij RR MOTORSPORTS.

Deze waardecheques zijn te winnen door de eerste 5 deelnemers aan de Dunlop Trophy in elke klasse met het beste “Dunlop” resultaat in de wedstrijd. Om de kansen voor een fikse kostenbesparing op het racebudget van elke coureur te vergroten, is deelname aan de Dunlop Trophy uitgesloten voor Dunlop ondersteunde coureurs.

Ook zal de deelnemer profiteren van een speciale deelnemers-korting op Dunlop race-banden, waardoor de Dunlop Trophy rijd(st)er vanaf de eerst gereden kilometer voordeliger uit zal zijn.

De prijzenpot voor elke klasse ziet er als volgt uit:

  • 1e  Dunlop Trophy coureur:         Waardecheque           € 50,00
  • 2e  Dunlop Trophy coureur:         Waardecheque           € 40,00
  • 3e  Dunlop Trophy coureur:         Waardecheque           € 30,00
  • 4e  Dunlop Trophy coureur:         Waardecheque           € 20,00
  • 5e  Dunlop Trophy coureur:         Waardecheque           € 10,00

Na afloop van elke race, worden per klasse de gewonnen waardecheques uitgereikt aan de 5 winnaars van de Dunlop Trophy.

Deelname aan de Dunlop Trophy is erg eenvoudig.

  • U bent deelnemer aan een wedstrijd van het OW cup kampioenschap (ONK) of ZAC (NK) in 2019.
  • U schrijft zich in als Dunlop Trophy coureur bij RR MOTORSPORTS middels een aanmeldformulier, te verkrijgen via info@rrmotorsports.nl of ter plaatse bij onze service-trailer.
  • U plaatst de Dunlop Trophy & RR MOTORSPORTS stickers en badges op uw racer en race-overall.
  • U maakt gebruik van een set Dunlop racebanden geleverd door RR MOTORSPORTS.

Voor meer informatie verwijzen wij naar info@rrmotorsports.nl