RSS

Met de Racesport.nl RSS-feed blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

RSS – Alles

Deze RSS-feed toont het laatste wegrace nieuws van Racesport.nl. In uw newsreader kunt u deze link kopiëren en handmatig invoeren. Voor sommige programma’s geldt dat u deze link kopieërt en handmatig invoert. Sommige news readers ondersteunen “autodiscovery”. Wanneer u naar de site van Racesport.nl surft, zal uw newsreader de RSS-feed van Racesport.nl automatisch herkennen.

Wat is een RSS-feed?
Een RSS-feed is eigenlijk niet meer dan een lijst met nieuwsberichten. Elk bericht bestaat uit een titel, een korte samenvatting en een link naar een webpagina. Meer uitleg over wat een RSS-feed is.

Wat zijn de voordelen van RSS?
RSS is snel en eenvoudig. Met RSS hoeft u niet meer elke dag naar websites te surfen op zoek naar nieuwe artikelen. Met een newsreader haalt u met één klik de laatste headlines van uw favoriete websites binnen. Vervolgens bepaalt u zelf welke artikelen u wilt lezen. Om u te abonneren op een RSS-feed hoeft u geen e-mailadres op te geven, zodat u niet bang hoeft te zijn voor spam of virussen. Webmasters kunnen de nieuwsberichten heel makkelijk integreren in hun eigen site.