RST verbindt zich aan coureur Collin Veijer

2429
collin-veijer
Collin Veijer - Estoril

RST is een samenwerkingsverband aangegaan met Collin Veijer. De jonge Nederlandse coureur komt dit jaar uit in het FIM Junior Moto3 World Championship in het AC racing team. Op het circuit zal Veijer te herkennen zijn aan de sponsorkleuren van RST én Bihr.

RST en de 16-jarige coureur uit Staphorst zijn de overeenkomst aangegaan voor het aankomend seizoen en hebben de intentie uitgesproken om samen te blijven groeien naar de absolute top. De Britse motorkledingfabrikant zet zijn stijgende lijn kracht bij door naast de Moto2, WorldSBK, WorldSSP, MotoE, BSB, Dakar, IoM TT en vele andere internationale raceklassen nu ook rijders te ondersteunen in het CEV Junior Moto3 WK en te voorzien van bijzonder veilige racepakken.

Veijer wordt beschouwd als één van de grootste talenten in de gemotoriseerde sport en maakte in 2020 zijn debuut in de Red Bull MotoGP Rookies Cup waarin hij menigeen wist te verrassen door een aantal zeer goede resultaten. Ook in 2021 staat Collin aan de start van de Red Bull MotoGP Rookies Cup. In het  veld kan je hem terugvinden door goed te letten op zijn oranje helm met daarop het sponsorlogo van Bihr of door te kijken naar wie er vooraan rijdt aangezien het doel een top 5 positie in dit kampioenschap is.

Dat laatste geldt ook voor Collin’s deelname aan het Junior Moto3 WK. Samen met het Italiaanse team waarmee hij in 2017 Europees Kampioen werd in de MiniGP 50 klasse maakt de 16-jarige coureur dit jaar een goede kans om zich standaard voorin het veld te melden.

collin-veijer
Collin Veijer

Collin Veijer: “Ik ben er trots op gesponsord te worden door het topmerk RST wat we allemaal kennen als Safety Partner van de Isle of Man TT. Tijdens deze races worden de producten van RST flink getest door rijders en marshalls. Ook de geïntegreerde airbagtechniek van In&motion waar ik dit jaar mee ga rijden is uitvoerig getest en ontwikkeld tijdens dit evenement en bijvoorbeeld ook in het WK Superbike. Met RST’s jarenlange ervaring in de racerij voel ik me in ieder geval veilig en kan ik me volop focussen op het verleggen van mijn grenzen!”

Team Bihr en RST wensen Collin Veijer een geweldig seizoen 2021 en danken hem voor zijn vertrouwen.

 

 

Over RST motorkleding
RST motorkleding wordt verkocht via dealers van Europa’s grootste motoronderdelen, -accessoire en -kledingdistributeur Bihr. Ga voor de RST-dealerzoeker en de volledige 2021 airbagcollectie naar www.rst-moto.com