Met ingang van het motorsportseizoen 2021 verzorgt de CRT- en CRE-organisatie de begeleiding van haar deelnemers tijdens de CRT-circuitdagen en tijdens de CRExperience combitrainingen op het TT Circuit Assen op Yamaha motoren.

CRT Holland is de aanbieder van circuit-rijvaardigheidstrainingen en circuit-combitrainingen op het TT Circuit Assen. Onder begeleiding van ervaren CRT-instructeurs kunnen motorrijders van alle niveaus kennismaken met de unieke ervaring van rijden op dit roemruchte circuit, dat al sinds 1925 op de Grand Prix-kalender staat. Vanaf het begin van motorsportseizoen 2021 zullen de voorrijders van CRT Holland hun cursisten begeleiden in het zadel van een Yamaha R6 of R1.

Mario Janssen, Yamaha Motor Europe, Branche Nederland: “Als Yamaha Motor hebben wij ontelbare successen behaald in de motorsport, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn altijd aan het kijken hoe we onze activiteiten op een relevante manier kunnen uitbreiden en een samenwerking met CRT Holland is daar natuurlijk ideaal voor. Wij zijn trots dat wij deze samenwerking hebben kunnen realiseren en de circuitinstructie van CRT Holland mogen ondersteunen met de R1 en R6, twee iconen uit de racerij. Wij zien dan ook uit naar een lange en succesvolle samenwerking met Hennie en zijn team.”

Hennie Lentink, CRT Holland: “Yamaha is een merk dat breed actief is in de motorsport. Het was voor ons als CRT Holland dan ook een logische stap om een samenwerking met het merk aan te gaan ten aanzien van onze voorrijmotoren. Wij hebben elf R6’en en vier R1’s besteld en vanaf komend seizoen gaan de instructeurs op deze machines de deelnemers begeleiden.” De motorfietsen worden in het welbekende Yamaha Racing-blauw kleur uitgeleverd.”

Yamaha Nederland en CRT zijn blij en kijken uit naar een jarenlange samenwerking tijdens meerdere activiteiten.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App