Scott Deroue heeft vrijdagmiddag op een nat Motorland Aragon Circuit de snelste tijd laten noteren tijdens de tweede vrije training. De Nederlander was het snelst voor Borja Sanchez, Mykyta Kalinin en landgenoot Robert Schotman.

Net als de World Supersport coureurs kregen ook de World Supersport 300 coureurs vrijdagmiddag een nat Motorland Aragon Circuit voorgeschoteld tijdens hun tweede vrije training van de Pirelli Aragon Round.

Al regende het niet meer, het Spaanse circuit bleef nat en dat was voor een deel van het veld de reden om niet in actie te komen. Van de zesentwintig coureurs die wel naar buiten gingen was het Scott Deroue die met een snelle ronde van 2’24.228 na afloop het snelst was voor Borja Sanchez, Mykyta Kalinin en het GRT Yamaha WorldSSP300 Team duo Robert Schotman en Enzo de la Vega.

Naast de al twee genoemde Nederlanders liet Ruben Doorakkers in deze sessie de tiende rondetijd noteren terwijl de Belg Angelo Licciardi ook in deze sessie de eenentwintigste tijd op de klok wist te zetten.

Uiteraard kwamen de WorldSSP300 coureurs onder deze omstandigheden bij lange na niet in de buurt van de gereden rondetijden van de eerste vrije training. De samengestelde lijst is dan ook precies gelijk aan de uitslag van de eerste sessie van de dag.

 

Handige links Pirelli Aragón Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Waar te volgen op TV
Het weer in Aragon