Sharni Pinfold in 2021 met RT Motorsports by SKM – Kawasaki in IDM Supersport 300

246
sharni-pinfold
Sharni Pinfold | foto© Sharni Pinfold Racing

Sharni Pinfold zal in 2021 van start gaan in het IDM Supersport 300 kampioenschap. De Australische jongedame heeft hiervoor een contract getekend bij het Nederlands & Duitse RT Motorsports by SKM – Kawasaki.

Sharni Pinfold maakt in 2021 de overstap van het HEL Performance Motostar British Championship Moto3 naar de Supersport 300 klasse van het IDM.  Een Supersport 300 machine is echter niet geheel nieuw voor de Australische, een maand geleden maakte ze namelijk al haar debuut op een vergelijkbare machine tijdens de Franse ronde van het FIM Supersport 300 World Championship in Magny Cours.

RT Motorsports by SKM – Kawasaki teameigenaren Frank Krekeler en Rob Vennegoor hebben er vertrouwen in dat de Australische jongedame in 2021 mooie dingen kan laten zien in het prestigieuze Duitse wegrace kampioenschap.

Rob Vennegoor – teammanager: ‘We zijn blij om Sharni aan boord te hebben voor volgend jaar in de IDM Supersport 300, dit omdat we er zeker van zijn dat ze het goed kan doen. Volgend jaar zullen we ons richten op het bieden van een stabiele basis zodat ze zich volledig kan richten op het behalen van goede prestaties.

Sharni Pinfold: “Ik kijk er echt naar uit om in 2021 met RT Motorsports by SKM te gaan racen in het IDM-kampioenschap. Volgend jaar zal een geweldige kans voor mij zijn om voort te bouwen op mijn ervaring, dit samen met de hulp en steun van een ervaren en succesvol team. Ik zal de komende wintermaanden thuis doorbrengen in Australië om me daar voor te bereiden, zodat ik deze kans zo goed mogelijk kan benutten. Met dank aan Rob en Frank kijk ik uit naar een geweldig seizoen.

Het eerste IDM-raceweekend van 2021 staat gepland in het weekend van 30 april t/m 02 mei op het bekende Eurospeedway Lausitzring circuit.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App