De racerij is mijn passie, mijn hobby en mijn leven. vele coureurs en lezers zullen dit herkennen, ook velen op de paddock weten dat ik veel zelf investeer en dat het soms moeilijk is mijzelf en Racesport.nl overeind te houden. Beloftes worden veel gemaakt maar op enkele uitzonderingen na slecht tot helemaal niet nagekomen.

Daarom wil ik jullie nogmaals wijzen op de Stichting Multimedia Gehandicapten waarmee je donateur kunt worden van deze site of stuur een mail via de contact button, bij het contact menu vind je ook de bannertarieven voor deze site die gemiddeld genomen tussen de 30.000 en 36.000 unieke bezoekers per maand trekt met een aantal pageviews dat vaak tussen de 360.000 en 445.000 ligt. Deze site is opgezet omdat vooral motorcoureurs vonden dat er meer aandacht moest komen voor de motorsport.

Door mijn rolstoel ben ik minder mobiel en is daarmede erg lastig en duur om naar sponsoren te gaan. Daarom hoop ik op jullie te kunnen rekenen om deze site verder te laten groeien. En de motorsport de promotie te blijven geven die zij verdiend.

Terecht zullen velen denken, de motorsport kost mijzelf al veel geld, dat besef ik me ook goed, maar zonder reclame en pers zal het voor iedereen moeilijker worden en dus heeft een medium als racesport haar bestaansrecht en doel ook voor jullie als coureurs al ruimschoots bewezen.

Naast het feit dat Racesport.nl de grootste is op haar gebied, hebben vele teams ook de mogelijkheid gezien en aangegrepen om hun persberichten te plaatsen waarvoor we niets rekenen. Het is zelfs zo dat een aantal na een halve dag al reageren waarom het er nog niet opstaat!

Soms hoor ik mensen denken dat Racesport.nl financieel word gesteund door de KNMV of Het TT Circuit, naast de steun van Willem Lute is deze steun helaas verder niet financieel aanwezig. We willen dit wel graag maar zelfs een link vanuit de KNMV site is nog niet gelukt. Op Kicxstart na betaalt de redactie zelfs voor alle motorbladen. Nu is dit mijn eigen keus en ik heb plezier aan alle respons die we krijgen, maar samen kunnen we er nog meer van maken dat weet ik zeker.

Harry Haddering

info@racesport.nl