Spannende ontknoping Molenaar NSF100 Cup komend weekend in Assen

225
molenaar-nsf
Start Molenaar NSF100 Cup race | foto© Mariska Grob

De finale races voor de Molenaar NSF100 Cup staan zaterdag en zondag op het programma op de TT Junior Track in Assen. Het beloven opnieuw spannende races te worden waarbij er maar liefst vijf kanshebbers zijn voor de 2020 titel.

Op beide dagen worden er 2 races verreden waardoor er in totaal 100 punten verdeeld zullen worden. De top 5 maakt nog kans:

  1. Delano Greven – 238 punten
  2. Thije Ligtermoed – 190 punten
  3. Julian van Kalkeren – 159 punten
  4. Dylan Czarkowski – 146 punten
  5. Riccardo Bosgraaf – 139 punten

Helaas liep Julian van Kalkeren afgelopen weekend een been- en voetblessure op waardoor hij in het gips zit en het er op leek dat hij de wedstrijden zou moeten missen. Gelukkig kwam er vrijdag goed nieuws voor Van Kalkeren en heeft hij toestemming gekregen om het toch te mogen gaan proberen.

Voor de titel van snelste Rookie zijn er nog 3 coureurs in de race:

  1. Jurrien van Crugten – 121 punten
  2. Ben Ryan Goodwin – 108 punten
  3. Lars ter Veld – 108 punten

Verder zijn bijna alle plaatsen in de eindstand nog te verdelen. Het beloven dan ook spannende laatste wedstrijddagen te worden.

Publiek is helaas niet toegestaan maar je kan de races volgen via de Molenaar NSF100 social mediakanalen, mylaps, NK Junior Moto Racing en natuurlijk Racesport.nl.

 

Handige links NK Junior Moto Racing (6) Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.

Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App