Het British Superbike Championship is komend weekend te gast op het TT Circuit Assen. Sta jij zondag op de startgrid, rij jij zaterdag een ronde mee in de Safety Car of win jij twee gratis toegangskaarten? Doe mee aan onderstaande prijsvraag en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaar van deze genoemde prijzen.

In samenwerking met het TT Circuit Assen mag Racesport.nl opnieuw een aantal leuke prijzen verloten onder de bezoekers van de snelste motorsport website van Nederlander. Zo mogen we maar liefst zeven winnaars verrassen met een leuke prijs.

Onder de juiste inzendingen van onderstaande prijsvraag mogen we één bezoeker verblijden met een ronde in de Safety Car (zaterdag) over het TT Circuit Assen van het British Superbike Championship, mogen we één bezoeker verblijden met een gridacces voorafgaand aan de start van de Superbike race en verloten we nog eens 5 x 2 gratis toegangskaarten (zaterdag en zondag) onder de juiste inzendingen.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor één van deze fantastische prijzen?

Beantwoordt de volgende vraag:

Noem vier voormalige MotoGP & 500cc coureurs die al eens een British Superbike Championship race op het TT Circuit Assen hebben gewonnen?

Mail de juiste antwoorden (incl. het telefoonnummer waar je bereikbaar bent en je adresgegevens waar we de eventueel gewonnen toegangskaarten naar toe kunnen sturen) voor woensdagavond 26 september 23:59 uur naar office@racesport.nl.

De Racesport.nl redactie zal vervolgens donderdag 27 september de zeven winnaars bekend maken.

 

Handige links British Superbike Championship Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Tickets