Woensdagavond 24 juni tijdens de persconferentie kwam dan eindelijk het bericht en het verlossende antwoord waar heel motorsport Nederland op zat te wachten. Vanaf 01 juli mogen er weer races georganiseerd worden.Vanaf 1 juli 2020 mogen er weer wedstrijden in de motorsport gehouden worden.

Dit betekent dat de ONK OW Cupraces 2020 op het TT Circuit Assen op zaterdag 11 juli van start gaan. De tweede race volgt al een week later en wel op zaterdag 18 juli.

OW Cup organisator Hennie Lentink: “Natuurlijk zijn we heel erg blij met dit nieuws. We mogen weer, maar de uitdrukkelijke eis, welke wij met ons allen structureel dienen te respecteren, is de 1,5 meter afstand onderling. Zoals premier Mark Rutte al aangaf is het respecteren van de 1,5 meter afstand cruciaal om het onderlinge besmettingsgevaar tegen te gaan. Wij allen willen niet meer terug naar de lock-down periode welke achter ons ligt. Zodra wij over meer informatie beschikken laten wij dit weten. Allen een goede voorbereiding gewenst.”

Zodra de hernieuwde 2020 OW Cup kalender beschikbaar is zullen wij deze uiteraard per omgaande publiceren op deze website.


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App