Start 2020 OW Cup-seizoen: zaterdag 11 juli TT Circuit Assen

211
onk-supercup
Danny van der Sluis (10) en Cliff Kloots (58) feliciteren elkaar na een mooie ONK SuperCup 1000 race in Assen | Foto credtit: Jan Timmerman - JTS Fotografie

Woensdagavond 24 juni tijdens de persconferentie kwam dan eindelijk het bericht en het verlossende antwoord waar heel motorsport Nederland op zat te wachten. Vanaf 01 juli mogen er weer races georganiseerd worden.Vanaf 1 juli 2020 mogen er weer wedstrijden in de motorsport gehouden worden.

Dit betekent dat de ONK OW Cupraces 2020 op het TT Circuit Assen op zaterdag 11 juli van start gaan. De tweede race volgt al een week later en wel op zaterdag 18 juli.

OW Cup organisator Hennie Lentink: “Natuurlijk zijn we heel erg blij met dit nieuws. We mogen weer, maar de uitdrukkelijke eis, welke wij met ons allen structureel dienen te respecteren, is de 1,5 meter afstand onderling. Zoals premier Mark Rutte al aangaf is het respecteren van de 1,5 meter afstand cruciaal om het onderlinge besmettingsgevaar tegen te gaan. Wij allen willen niet meer terug naar de lock-down periode welke achter ons ligt. Zodra wij over meer informatie beschikken laten wij dit weten. Allen een goede voorbereiding gewenst.”

Zodra de hernieuwde 2020 OW Cup kalender beschikbaar is zullen wij deze uiteraard per omgaande publiceren op deze website.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App