Team Hartog kijkt tevreden terug op de eerste editie van de Team Hartog Raceday. Het was een gezellige dag met een goede opkomst en er was voor jong en oud van alles te bleven. Daarnaast werd er voor Stichting Against Cancer een recordopbrengst van € 11.500 opgehaald en het is nog steeds mogelijk om dit bedrag verder te verhogen!

De nieuwe Team Hartog Raceday werd afgelopen zondag (28 juli) gehouden in Opmeer, een nieuwe opzet ter vervanging van de jaarlijkse teampresentatie. Het evenement werd goed ontvangen en het team ontving veel positieve reacties van de aanwezige mensen. Voor zowel jong en oud was er van alles te beleven en de weersomstandigheden waren uitstekend. De mensen kwamen verspreid over de dag en aan het einde van de dag was er natuurlijk de jaarlijkse veiling voor Against Cancer.

Net als in de voorgaande jaren werd er heel goed geboden op de verschillende items voor het goede doel. In totaal werd er tijdens de veiling € 8.100,- opgehaald, een prachtig bedrag! In de voorgaande maanden had Team Hartog al diverse inzamelingsacties gehouden, waardoor de teller nu op € 11.500,- staat. Dat is al een nieuw record! Het bedrag wordt uitgereikt tijdens de Circuitdag van Against Cancer op woensdag 7 augustus in Assen. Voor degene die niet in de gelegenheid waren om de Raceday te bezoeken maar toch een donatie willen doen, kan dat alsnog via deze link.

Rob Hartog: ‘De Raceday was een nieuwe opzet en we hebben erg ons best gedaan om er een mooi evenement van te maken. Ik denk dat we hierin geslaagd zijn, want ondanks dat de datum vanwege de vakanties niet perfect was, hebben we veel positieve reacties gehad en was de opkomst over de hele dag goed. De dag stond grotendeels in het teken van Against Cancer. De veiling heeft weer een prachtig bedrag opgeleverd. Ik wil eenieder bedanken die tijdens de veiling, bij één van de andere inzamelingsacties, en bij het neerzetten en organiseren van deze dag een bijdrage heeft geleverd, geweldig! Ook wil ik alle mensen die aanwezig waren bij de Raceday bedanken voor hun komst. Nu gaan we ons opmaken voor de Circuitdag van Against Cancer en ligt de focus alweer op de volgende race in Portimão.’

Met dank aan: Bouwbedriijf Bruins – Promo Vision Models Leek – Barbecuevlees.com – Hoogwoud – Kartcentrum Lelystad – Karel van Schoonevelt – Eugene de Wit – Band Rocktune.