Na twee seizoenen samen actief te zijn geweest in het IDM Superbike gaan Koen Zeelen en Benro Racing in 2018 niet samen verder. Beide partijen zullen ieder afzonderlijk een eigen weg inslaan.

In 2014 en 2015 was Benro persoonlijk sponsor van Zeelen, waarna in 2016 gezamenlijk Benro Racing werd opgezet om deel te nemen aan het IDM Superbike. In 2016 werd Zeelen met Benro Racing zevende in het IDM Superstock 1000.

Helaas was er minder succes in 2017. Tijdens het tweede race weekend was Zeelen de dupe van een vervelend incident in de Pitstraat met een hersenschudding tot gevolg. Deze blessure bleek helaas hardnekkiger dan gedacht en het duurde tot de laatste twee race weekenden, voordat Zeelen de vorm van eind 2016 weer enigszins te pakken had.

Koen Zeelen: ‘’Ik vind het erg jammer dat het, na een teleurstellend 2017 seizoen, niet mogelijk is om de draad weer op te pakken en op de Benro Racing Yamaha YZF-R1M in 2018 te laten zien wat ik waard ben. Uiteraard wil ik het hele team bedanken voor de afgelopen 2 jaar en Sraar voor 4 mooie jaren samen in de racesport. Ik wens het team dan ook succes met Vasco in het IDM Supersport.’’

Onduidelijkheid
Helaas is er op dit moment nog veel onduidelijk voor Zeelen wat betreft seizoen 2018. De coureur uit het Limburgse Venlo wil echter ook het aankomende seizoen heel graag aan de start staan en hoopt dat dat er zich een mogelijkheid voordoet om zijn kwaliteit te tonen bij een ambitieus team.

Contact opnemen met Zeelen voor een vrijblijvend gesprek kan via het volgende nummer: +31 (0)6 12562721.