Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter.
Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van het Racesport.nl redactieteam maar ontvangt u tevens een aantal keren per jaar een speciale Racesport.nl Supporter nieuwsbrief en dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl Supporter nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.

Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink Racesport.nl Supporter 2022 of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van Racesport.nl Supporter 2022 en het mailadres waar u de speciale nieuwsbrief wenst te ontvangen.

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari van het volgende jaar ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen aan wilt melden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de Racesport.nl Supporter nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.