Team Streuer start nieuw initiatief: ‘de Vrienden van Team Streuer’

52
team-streuer
Team Streuer - GAMMA Racing Day | foto© Mark Walters

Team Streuer, het Nederlandse zijspanteam met coureur Bennie Streuer en bakkenist Kevin Rousseau kan met ingang van dit nieuwe seizoen ook financieel worden ondersteund door `Vrienden van Team Streuer`

Naast de steun van de trouwe sponsoren en het zoeken naar nieuwe sponsoren uit het bedrijfsleven is Team Streuer met dit nieuwe initiatief begonnen, om extra budget bij elkaar te krijgen. Fans en betrokkenen kunnen de wereldkampioen van 2015 voor 50 euro per jaar steunen door ‘Vriend van Team Streuer’ te worden. Buiten het preparen van het span om, is Team Streuer afgelopen winter ook hard bezig geweest het budget voor het seizoen 2019 bij elkaar te krijgen. Daar hoort ook dit nieuwe initiatief bij. Meer informatie over `Vriend van Team Streuer` is te vinden op de Facebookpagina van het team, Team Streuer Sidecar Racing.

Bennie Streuer zal dit nieuwe seizoen opnieuw met Kevin Rousseau van start gaan in het wereldkampioenschap zijspannen. Streuer zal met de Fransman dit jaar tevens rijden in het Nederlandse ONK en het Duitse IDM kampioenschap. De LCR Kawsasaki 600cc is net als vorig jaar de krachtbron van Team Streuer.

Het seizoen voor Team Streuer staat op punt van beginnen. Want in het tweede deel van maart gaan Streuer en Rousseau testen in het Franse Val de Vienne en vervolgens komen zij op zaterdag 30 maart in actie op het TT Circuit Assen. Na afloop van deze testdag zal om 16.00 uur ook de teampresentatie voor het seizoen 2019 op het circuit plaatsvinden.

De eerste WK wedstrijd is op zaterdag 20 april op het circuit van Le Mans in Frankrijk. De Nederlandse ronde van de WK Zijspannen is op 18 augustus tijdens de Gamma Racing Day in Assen.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App