Een verslag van het …rnell Racing Team van de Tweede wedstrijd van het seizoen, gereden op het circuit van Berghem in het Brabantse land. De vrije trainingen verliepen van beiden goed, iets aanpassen en dan kan de tijdtraining beginnen.

Martijn moest als eerste beginnen met de tijdtraining, bijna de gehele training lag hij op een zevende plaats, in de laatste ronde werd hij in rondetijden ingehaald een schoof hierdoor naar plaats negen.<br /> <br /> De tijdtraining van Roland was gelijk na die van Martijn, deze verliep goed. Samen met de nummer twee werd om beurten een snellere ronde tijd neer gezet. Uiteindelijk werd Roland tweede toebedeeld in deze training.<br /> <br /> Ook nu moest Martijn als eerste de baan op voor de wedstrijd, dat liep net iets anders, was te laat en moest hierdoor vanuit de pitstraat starten. Reed al snel naar een zevende plaats toe, de afstand tussen hem en de nummer zes was te groot om nog dicht te kunnen rijden. Het bleef bij een zevende plaats voor het klassement.<br /> <br /> Ondertussen stond de formule klasse&nbsp; al weer gereed om de wedstrijd te beginnen. Roland had een goede start en reed lange tijd op kop met de nummer twee op de hielen. Werd halverwege de wedstrijd&nbsp; ingehaald, lag nu tweede en de strijd ging onverminderd voort tot de laatste ronde. Roland kwam ten val in de laatste twee honderd meter voor de finish. Snel de racer opgepakt en dan maar proberen steppend over de lijn te komen, kreeg nog een flinke duw in de laatste bocht van een medecoureur (die ook nog moest finishen) om toch snel te kunnen finishen en werd afgevlagd als derde. Deze duw werd hem noodlottig, daar kwamen we na veel reparatie, kunst en vliegwerk achter. Een diskwalificatie aan de broek.

In de tweede wedstrijd had Martijn een redelijke start, probeerde goed naar voren te rijden. Maar helaas in ronde vier kwam de pech de hoek om, liep vast en einde wedstrijd. Bij controle bleek het big-end eruit te liggen.<br /> <br /> Rolands tweede wedstrijd verliep beter. Was goed weg met de start reed ronden lang op kop. Tot hij in een iets te ruime bocht werd gepasseerd. Lag nu op een tweede plaats en finishte ook als nummer twee. Een mooie dag met een bittere nasmaak.<br /> <br /> De volgende wedstrijd is op Maandag 25 april tweede paasdag op het circuit in Brakel. <br />