Teams: Luuk Pruijn wint Race of the Champions 2012

86

Luuk Pruijn wint met dominante zege de Race of the Champions, een van de grootste ONK (Open Nederlands Kampioensschap) races van het seizoen.

6 en 7 oktober werd de laatste race van het seizoen, the race of the champions, verreden op het TT Circuit van Assen. Deze wedstrijd telde mee voor het ONK. Luuk had veel vertrouwen in het weekend, en had er enorm veel zin in. Luuk:,,ik ging met een positief gevoel het weekend in. <p><br /> </p> <p>E&eacute;n van de &nbsp;meest succesvolle talenten klasse, de Honda Moriwaki GP3 Cup, die samengevoegd werd met de Dutch Moto3 waarin Luuk ook nog eens een top 10 klassering reed (van de 21) &nbsp;tussen alle getunede moto3 machines. Hierin reed Luuk met zijn standaard Honda Moriwaki MD250H, en ondanks de aparte klasseringen, pakte Luuk de zege. tussen een publiek van meer dan 7.000 toeschouwers. Luuk had een ,op zijn zachts gezegd, fantastische start, na een paar ronde sloeg Luuk een gat en gaf deze niet meer uit handen. In de loop van de race begon het te regenen, waardoor het gat kleiner werd. De baan droogde in no-time op, en Luuk breidde zijn voorsprong uit en won hij met maar liefst 13,430 sec op de 2e man, . Hierbij zette hij ook een nieuwe PR neer, van 1,54.8. &nbsp;Pruijn Racing:,, We zagen deze race als een training, onszelf in de kijker te rijden, en vooral een mooi einde aan het seizoen te maken, uiteraard zijn wij zeer tevreden en kijken we uit naar een mooi seizoen 2013.</p>

Pruijn Racing SPR bedankt alle sponsoren, voor het fantastische seizoen 2012, en hopelijk dat het weer financieel rond komt in 2013, , zonder jullie had Luuk dit nooit waar kunnen maken&rsquo;&rsquo;