Teams: Vertrouwen Pajic-Kawasaki RT groeit na

127

De traditionele Pinksterraces in Oss werden dit jaar onder prachtige weersomstandigheden verreden. Het ging de laatste weken al redelijk goed maar na de races in Oss is het vertrouwen nog meer toegenomen en vol verwachting wordt uitgekeken naar het vervolg van het seizoen. Zowel op zondag tijdens de trainingen als op maandag bij de wedstrijden waren de ‘groene mannen’ direct in de voorste geledingen te vinden. Het circuit van Oss was overigens ten opzichte van vorige jaar in het laatste deel behoorlijk verandert en ook was start/finish op een andere plek gesitueerd.

Na afloop is Henk enerzijds tevreden met toch nog een 3e plek maar balend van het akkefietje in de eerste bocht. Mile heeft weer genoten van een potje stoeien met de jonge honden en de goede ontwikkeling van de ZX-6RR. Arno heeft vertrouwen opgedaan en kijkt nu al uit naar de races in Oschersleben over 2 weken.

Op zaterdag kwam Sam van Rens overigens in actie tijdens de KNMV-Cup races. Sam reed buiten mededinging mee in de Supercup 600c. In de eerste training kwam hij op de standaard Superstock fiets tot een fraaie 2e plaats tussen alle getunde motoren. Echter in de 2e training ging het aan het eind mis in de gevreesde Ramshoek. Naast een fikse handblessure liep de motor dusdanig zware averij op dat er niet verder gereden kon worden.