Laatste races van 2017
14 oktober hebben we alweer de laatste races van het seizoen verreden. De kwalificatie was goed voor een 15de startplaats voor de 2 races die deze dag werden verreden. Race 1 was er een groot gevecht van plaats 13 t/m 17 waarna Frank uiteindelijk als 15de over de streep kwam. Race 2 ging beter want Frank kende een goede start en wist 3 plaatsen te winnen in de eerste ronde. Hij volgde een grote groep wat van plaats 7 tot plaats 13 ging, nadat 2 rijders voor hem samen crashten en hij er nog tussen door kon lag hij op P10 maar hierdoor was die wel de aansluiting met de mannen voor hem verloren. Helaas moest Frank aan het einde van de race nog 2 plaatsen toegeven en finishte als 12de. Hij was niet tevreden maar daarnaast hebben we het seizoen goed afgesloten met een mooie strijd in de races.

– Seizoensoverzicht 2017
Nadat Frank niet van start kon gaan het begin van het seizoen werd er een compleet nieuw team om hem heen gevormd. Samen met de sponsoren en teamleden hebben we er voor gezorgd dat Frank maar 4 races hoefde te missen en het seizoen nog gewoon kon afmaken. Er werden meerdere top 10 resultaten behaald met als hoogtepunten de 4de plaats in Djion et Pernios (F) en de 3de plaats tijdens de 501 endurance wedstrijd van Assen. Frank wist de 14de plaats te bemachtigen in het kampioenschap wat zeker niet slecht was omdat die 4 races noodgedwongen moest missen. We kijken terug op een goed seizoen met mooie resultaten en zeker een goede generale voor het seizoen van 2018.

– Seizoen 2018
In het seizoen van 2018 is de planning dat we met dezelfde team samenstelling van start gaan in het NK Supercup 600, later meer nieuws hierover.

Volg ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven. www.facebook.com/niemanracing