Het ProActief Factory Racing Team (Daniel Vermaas red.) en Ticket To The Moon Racing Team (Michiel Burger red.) slaan in 2018 de handen ineen.

Coureurs Daniel Vermaas (PFR) en Michiel Burger (TTTM Racing Team) waren tot 2017 actief in het Nederlands Kampioenschap Superbike (OW Cup / NK SuperCup 1000) en maken nu samen de overstap naar het Europees Kampioenschap Endurance. Vanaf 2018 zullen zij, samen met hun team, deelnemen aan internationale Endurance wedstrijden voor de DL-Cup en indien mogelijk ook de RL-Cup, respectievelijk 6- en 8-uurs wedstrijden. De DL-Cup wordt gedurende 3 races verreden als Europees Kampioenschap Endurance, conform het FIM-reglement.

Beide rijders zullen aan de start verschijnen op de vertrouwde Yamaha YZF-R1, waarvan de blokken op dit moment door Swen Jenik van Jenik Performance worden klaargemaakt. Het kuipwerk komt als vertrouwd via MotoForza Fairings (CZ) en ligt inmiddels bij MKS-Graphics, waar het door SkippyDesign ontworpen design wordt beplakt. Tot zover niks nieuws natuurlijk. Echter, voor beide heren coureurs is er nieuw rubber beschikbaar. Het team wordt in 2018 volledig door Bridgestone Europe ondersteund en voorzien van de allerbeste banden voor 2018.

De voorlopige agenda voor het team ziet er als volgt uit:

  • 9-10-11 maart       Voorjaarstraining , Jerez (Es)
  • 31 maart                DL-Cup   Hockenheim (DL)                               (1000 km)
  • 1 mei                     DL-Cup   Nürburgring GP-Strecke (DL)             (8 uur)
  • 21 mei                   DL-Cup   Autodrome Most (CZ)                         (6 uur)
  • 23 juni                   DL-Cup   Sachsenring (DL)                                (6 uur)
  • 29 juli                    DL-Cup   Dijon (FR)                                            (6 uur)
  • 22 september       DL-Cup   Oschersleben (DL)                              (6 uur)

Middels dit winnende pakket is het team er stellig van overtuigd diverse podiumklasseringen te kunnen behalen.

Berichten van het team zijn te volgen via Racesport.nl en via de facebookpagina, te vinden via https://www.facebook.com/proactief.factory.racing/

Beide heren willen graag de OW-Cup collega-coureurs, de familie Lentink en al haar sponsoren van afgelopen seizoen danken voor hun inzet en toewijding!