Spidi is zowel in de MotoGP, WSBK en de WSSP een veel gedragen motorkledingmerk. Coureurs als Leon Camier, Ana Carrasco, Marco Melandri en Scott Redding vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van Spidi. Helaas sluit de Italiaanse maatvoering over het algemeen lastig aan bij de Nederlandse pasvorm. Ten Kate Motoren en Spidi willen hier verandering in brengen en organiseren het Spidi Custom Fit event, met als special guest Leon Camier!

 Ten Kate Motoren heeft op race gebied een zeer kwalitatief en breed aanbod in motorpakken. Veel van deze merken zijn Italiaans en uit ervaring blijkt dat de Italiaanse maatvoering lang niet altijd aansluit bij de langere Nederlandse pasvorm. Er is een sterke groei te zien in de vraag naar maatwerk, maar dit is tot nu toe erg kostbaar. Ten Kate Motoren brengt hier verandering in en biedt als eerste in Nederland voordelig maatwerk aan via Spidi.

Op zaterdag 3 november organiseert Ten Kate Motoren het Spidi Custom Fit evenement. Een evenement waar jij een betaalbaar maatwerk motorpak kan laten aanmeten. Je hebt keuze uit zowel eendelige als tweedelige motorpakken, je kan zelf de kleuren kiezen en tot drie patches toevoegen. Je wordt opgemeten door een expert van Spidi en kan al je vragen stellen aan Leon Camier. Ook ontvang je een Spidi goodiebag en ontvang je €100,- cashback op je Spidi motorpak. Tijdens dit event kan jij dus een gepersonaliseerd motorpak scoren vanaf €1299,-! Het enige wat je hoeft te doen is inschrijven via info@tenkatemotoren.nl.

Spidi is een Italiaans merk met een passie voor design, techniek en snelheid. In 1977 begon dit bedrijf met het maken van motorhandschoenen, waar o.a. Kenny Roberts mee gereden heeft. Door de jaren heeft heeft Spidi zich ontwikkeld tot een volwaardig merk voor zowel sport-als tourrijders.

  • Wanneer: zaterdag 3 november 2018
  • Waar: Ten Kate Motoren
  • Tijd: 09:00 – 16:00
  • Inschrijven: info@tenkatemotoren.nl
  • Uiterste inschrijfdatum: 28 oktober 2018

 Blijf op de hoogte via de speciale Facebook event pagina: Spidi Custom Fit event

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App