Het is de afgelopen jaren een traditie geworden in Nieuwleusen, de Ten Kate Pitstopdag. Vond het evenement de voorgaande jaren veelal een week voorafgaand aan de Nederlandse ronde van het WK Superbike plaats, dit keer is het een week na afloop van het evenement op het TT Circuit Assen, maar alles wel met een speciale reden……….

Tijdens de 2019 editie van de Ten Kate Pitstopdag wordt namelijk de nieuwe Ten Kate Racing Yamaha WorldSBK Team machine onthuld. Het nieuws dat Ten Kate samen met Yamaha terugkeert in het WorldSBK is nog maar net uit en we weten alleen nog maar dat Ten Kate Racing samenwerkt met Yamaha en Loris Baz. Wat zijn de verdere plannen? Hoe ziet de World SBK-motorfiets eruit? Wie zitten er nog meer in het team? Gedurende de dag worden er presentaties en interviews gehouden, die jij kan bijwonen. Loris Baz, Fransman en voormalig MotoGP Coureur, is de gehele dag aanwezig voor interviews en signeersessies.

Naast deze primeur vinden er tal van activiteiten plaats en je profiteert van de beste deals.

Activiteiten
Tijdens de Pitstopdag zijn er tal van motorgerelateerde activiteiten. Al deze activiteiten zijn gratis, net als toegang tot dit evenement. Wel geldt bij sommige activiteiten wie het eerst komt, wie als eerst maalt. Ook kan je profiteren van specifieke deals, die gelden zolang de voorraad strekt. Uiteraard geniet je van deze hele dag onder het genot van een hapje en een drankje met al je motorvrienden!

Honda Demo’s
Interesse in een Honda motorfiets? Tijdens de Pitstopdag kan je de nieuwste Honda motorfietsen testen. Schrijf je op de dag zelf in bij de hoofd ingang en doe mee met een een testrit.

Stuntshow
Oh oh wat waren ze vorig jaar gaaf. De stuntrijders hebben dit jaar gelukkig weer nieuwe bandjes, want hier was niet veel meer van over. Ook dit jaar kan je genieten van wheelies, stoppies, burn-outs en vele andere trucs!

Dyno
Benieuwd naar hoeveel vermogen jouw motorfiets heeft? Zet hem op de Dyno en krijg een complete uitdraai van jouw motorfiets. Deze activiteit is wie als eerst komt, wie als eerst maalt.

Motorbanden Deals
Profiteer van 25% korting en gratis montage op motorbanden!

Classic Racers
Niets is mooier dan brommers kieken natuurlijk. BOT Motorsport garandeert dat je ogen niks te kort gaan komen. Zij zorgen voor een breed scala aan classic racers die jij kan bewonderen!

Kids
Dit event is ook geschikt voor kinderen. Er is een springkussen en een mini baan met driewielers, waar ze tegen elkaar kunnen racen, dit is voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

Kortingen en deals
Tijdens de Pitstopdag profiteer je van unieke deals en kortingen. Ook zijn er verschillende grote merken aanwezig om jou te inspireren en voorzien van advies!

Meer info: Tenkateshop.com

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App