Ten Kate Racing Products: Cursus Rijtechnieken, nog enkele plaatsen beschikbaar

3229
ten-kate-trainingscentre
TKRP Trainingscenter | foto© Ten Kate Racing Products

In de maanden januari en februari organiseert Ten Kate Racing Products weer een aantal interessante cursussen. De cursus Technische Basisvaardigheden en de Basiscursus Vering zijn inmiddels afgerond maar voor de Cursus Rijtechnieken zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

TKRP Trainingscenter
Een cursus volgen in het TKRP Trainingscenter betekent zelf aan de slag gaan. Je wordt meegenomen in de wereld van motorracen, vering, rijeigenschappen en data en elektronica. Aan de hand van opengewerkte modellen kan men je een duidelijke uitleg geven, maar uiteindelijk leer je het best en het meest als je het zelf doet. Daarom wisselt men de uitleg af met wat praktische opdrachten, zodat je zelf ervaart hoe iets werkt.

Tijdens alle cursussen is Walter Jansen de docent. Janssen is al sinds 2012 full time aan het werk als freelance data-engineer voor verschillende (inter)nationale wegraceteams. Hierdoor heeft Walter veel ervaring opgedaan die hij tijdens de cursussen graag met jullie deelt. Ook in het geven van cursussen heeft Walter veel ervaring. Voor de praktijkondersteuning is er tijdens de cursussen een expert van Ten Kate Racing Products aanwezig.

Cursus Rijtechnieken
Deze cursus is bedoeld voor coureurs die het maximale uit een raceweekend of track day willen halen. In deze cursus worden alle aspecten behandelt die meewerken aan goede prestaties, waarbij we jou als coureur centraal zetten.

  • Datum: Zaterdag 10 februari 2024
  • Locatie: Ten Kate Motoren (Rollecate 55 – 7711 GG – Nieuwleusen)
  • Kosten: €209,- inclusief BTW (rondleiding & lunch inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: maximaal 16 personen

Meer info en inschrijven: Cursus Rijtechnieken

Het Ten Kate Training Center is uitgegroeid tot een unieke locatie in Nederland. In het Training Center worden entertainende cursussen gegeven met motoren en racen als centraal onderwerp. Door middel van een echte motor op een beweegbaar platform kan elke stand van de motor op duidelijke manier uit worden uitgelegd en laten zien en welke rijeigenschappen daarbij horen. Ook het ondersteunende beeld en geluid zorgt voor een duidelijke uitleg van de gegeven onderwerpen.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.