Tony Arbolino vrijdag de snelste Moto3 coureur op de Red Bull Ring

33
tony-arbolino
Tony Arbolino | foto© motogp.com

Tony Arbolino heeft vrijdag op de Red Bull Ring de snelste rondetijd op de klok gezet tijdens de eerste dag van de myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich. De Snipers Team coureur was na twee vrije trainingen het snelst voor John McPhee en Jaume Masia.

Op een droog en redelijk warm Red Bull Ring circuit openden de Moto3 vrijdagochtend de eerste dag van de myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich. Iedereen ging er meteen goed voor zitten aangezien de weersvoorspellingen voor later op de dag regen in petto hadden. Deze voorspellingen kwamen halverwege de tweede vrije training uit, de snelste rondetijden werden dan ook nagenoeg allemaal op de klok gezet tijdens de eerste sessie van de dag.

Het was Tony Arbolino die met een snelste rondetijd van 1’36.550 na afloop van de eerste dag de tijdlijst aanvoerde voor John McPhee, Jaume Masia, Celestino Vietti en Niccolò Antonelli.

De zesde rondetijd werd vrijdag op de klok gezet door Raul Fernandez voor Kaito Toba, Gabriel Rodrigo en Andrea Migno. De leider in de tussenstand van het kampioenschap, de Spanjaard Albert Arenas sloot deze eerste dag af met de tiende rondetijd achter zijn naam.

Meer details van de eerste twee sessies zijn te vinden in het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog vrijdag.

Handige links myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App