Track Support Racing in 2024 met Sven Wind en Lucas Arends

936
lucas-arends
Lucas Arends (m) | foto© Track Support Racing

Nadat Track Support Racing onlangs al Sven Wind contracteerde voor het komende wegrace seizoen IDC-seizoen heeft het team nu ook het contract met Lucas Arends met een jaar verlengd. Track Support Racing zal in 2024 met beide coureurs aan de start verschijnen in de Dutch Supersport klasse van het IDC.

Track Support Racing zal in 2024 met twee coureurs aan de start verschijnen. Nadat het in Assen gevestigde wegraceteam in 2023 aan de start verscheen in de Dutch Supersport klasse van het IDC met Lucas Arends contracteerde men onlangs Sven Wind voor het komende seizoen. Naar nu bekend is geworden zal Wind niet de enige coureur zijn, men heeft namelijk het contract met Arends met een jaar verlengd waardoor men in 2024 met twee coureurs aan de start zal verschijnen.

Lucas Arends: “Ik ben heel blij dat we onze samenwerking in 2024 kunnen voortzetten. We waren al zeer tevreden met de vooruitgang die we afgelopen jaar hebben geboekt, Bart en Tristan hebben mij geholpen mijn niveau zowel rijtechnisch als communicatief te verhogen en omdat je nu weet wat je van elkaar kan en mag verwachten verwacht ik ook zeker dat we dit jaar weer grote stappen kunnen maken. Dit jaar is ook Sven Wind onderdeel geworden van het team en de aanpak van Team Track Support zal ervoor zorgen dat we elkaar ook kunnen helpen en veel van elkaar kunnen leren!”

Tristan Lentink, teammanager Track Support Racing: “We zijn blij dat we het contract van Lucas hebben kunnen verlengen voor het gehele 2024 IDC seizoen. Lucas heeft het afgelopen seizoen flinke stappen kunnen maken op veel verschillende vlakken binnen Track Support Racing. Wij denken dat er nog veel meer inzit dan hij momenteel heeft laten zien!
We gaan er in 2024 wederom alles aan doen om mooie resultaten te behalen!
In 2024 staat Track Support Racing met twee eigen geprepareerde Supersport machines aan de start in de Dutch Supersport klasse van het IDC. Ik denk dat beide rijders veel aan elkaar kunnen hebben in het aankomende seizoen.  Beide jongens zijn zeer leergierig en 100% dedicated aan de sport. Net zoals wij als team dit zijn. Met de kennis op de juiste plekken binnen Track Support Racing verwachten wij wederom een positief seizoen in 2024!”

Arends wist in 2023 in de kleuren van Track Support Racing als dertiende te eindigen in de eindstand van de Dutch Supersport klasse van het IDC.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube                            Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’