TT Circuit Assen start vrije verkoop tickets 2024 editie Dutch TT

3852
collin-veijer
Collin Veijer | foto© Jan Timmerman

Nadat de trouwe klanten de afgelopen weken al hun ‘vaste’ plaatsen konden reserveren is vanaf vandaag (vrijdag 01 december 2023) de vrije verkoop van TT-tickets officieel gestart! De 93ste Dutch TT wordt verreden van 28 t/m 30 juni 2024 op het TT Circuit Assen.

De komende editie van de TT wordt nóg weer mooier dan de vorige! Met onze Nederlandse jongens, ontzettend competitieve startvelden in zowel Moto3, Moto2 als MotoGP en nog meer entertainment op en naast de baan.

Nadat er de afgelopen wekend al veel plekken werden toewijzen aan de trouwe bezoekers is het TT Circuit Assen vrijdagochtend 01 december gestart met de vrije verkoop via de webshop binnen de website ttcircuit.com.

360 graden view
Nieuw op de ttcircuit.com website is de 360 graden view vanaf de tribunes en de taluds. Neem een kijkje op de website en kijk alvast welk uitzicht jij gaat hebben bij de TT! Echt ontzettend leuk om het circuit op die manier te ontdekken.

Prijzen
Helaas ontkomt ook het TT Circuit Assen niet aan prijsverhogingen. Als Stichting zonder winstoogmerk zorgt het circuit er echt voor dat verhogingen altijd zo laag mogelijk zijn. Het organiseren van een MotoGP brengt echter steeds hogere kosten met zich mee en die zullen gedragen moeten worden.

Voor de meeste tickets gaat het om een verhoging van slechts een paar euro. Alleen voor het zaterdagticket heeft men een grotere prijsverhoging moeten doorvoeren. Dit heeft een direct verband met de organisatiekosten, die oplopen nu de zaterdag een volwaardig (sprint-) raceprogramma biedt. Het TT Circuit heeft om die reden voor een andere constructie gekozen en van de zaterdagkaart een combikaart zaterdag&vrijdag gemaakt. Als je dus een zaterdagkaart koopt heb je ook op vrijdag toegang. Dit tweedagen-ticket is vrij overdraagbaar en op beide dagen heb je vrije plaatskeuze.

Daarnaast blijft de TT aantrekkelijk wat betreft parkeren en bezoek van jeugd t/m 15 jaar: dit is gratis. Ook toiletgebruik is vanaf 2024 kosteloos. Overigens blijft de Dutch TT nog steeds goedkoop ten opzichte van andere Grand Prix weekenden in omringende landen en ook in vergelijking met de grootste evenementen van Nederland.

Link: webshop TT Circuit AssenVolg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube                            Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’