Woensdagochtend 27 mei ging er voor een aantal Nederlandse wegracetalenten een grote wens in vervulling. Er kan voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus weer gereden worden op het TT Circuit Assen.

Op het TT Circuit Assen gingen woensdagochtend voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus de lichten op groen tijdens een door de KNMV en het TT Circuit Assen georganiseerde trainingsdag. Een aantal Nederlandse coureurs die uitkomen op internationaal niveau, waaronder Bo Bendsneyder, Michael van der Mark kregen van de KNMV een uitnodiging om voor het eerst sinds lange tijd weer op het grote circuit te kunnen en mogen rijden.

Onderstaand een eerste serie actiefoto’s:

Klik op bovenstaande foto’s voor een vergroting en totaaloverzicht!!

foto© alle bovenstaande foto’s: Jan Timmerman – JTS fotografie

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App