De 2019 editie van de Motul TT Assen staat voor de deur en daarom profiteer je deze hele week van exclusieve kortingen en aanbiedingen met de TT Sale bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen.

Tot en met maandag 1 juli ontvang je bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen maar liefst 15% korting op de gehele collectie en zelfs 20% korting op leren motorpakken, leren motorjassen en leren motorbroeken. Dé kans om goedkoop een sportief motorpak op de kop te tikken!

Merchandise
Ten Kate Motoren heeft een uitgebreide merchandise afdeling. Hier vind je shirts, petten, vlaggen en andere fan artikelen voor jong en oud van onder andere Valentino Rossi, Marc Marquez, Cal Crutchlow, Nicky Hayden en Juan Mir. Alleen deze week scoor je al jouw merchandise met 20% korting op Tenkateshop.com en in de winkel van Ten Kate Motoren!

Koelvest. Actieve verkoeling bij extreme hitte
Niet alleen de hele week wordt het ontzettend warm, maar tijdens het MotoGP weekend ook. Maak het jezelf zo comfortabel en tevens veilig mogelijk. Een koelvest biedt zowel op als naast de motor langdurige verkoeling. Het Macna Dry Evo koelvest is een absolute aanrader! Deze vul je met 500ml water en biedt direct verkoeling. Exclusief bij Ten Kate Motoren en Tenkateshop.com voor slechts €127,47!

Koopavond
Donderdagavond 27 juni is het koopavond bij Ten Kate Motoren. De winkel is dan geopend tot 21:00 uur. Ligt Ten Kate Motoren op jouw route richting het TT Circuit Assen? Kom dan vooral even langs, de koffie staat voor je klaar!

 

Handige links Motul TT Assen :

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
TT Festival Assen
Fotoverslag – donderdag
Fotoverslag – vrijdag
Fotoverslag – zaterdag
Fotoverslag – zondag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App