De voormalige Gold Club op het TT Circuit Assen, één van de VIP-hospitality ruimtes, heeft een nieuwe naam. De nieuwe cateraar Albron, transformeerde de bestaande ruimte in een Legend club, een ruimte waarin TT helden worden geëerd.

De afgelopen maanden onderging de ruimte, met een prachtig uitzicht op de Geert Timmerbocht en start/finish gedeelte van het TT Circuit Assen, een ware metamorfose. De ruimte is omgetoverd tot een fraai onderkomen, waar ook de blik op de rijke historie van het TT Circuit Assen wordt gericht. Er hangen portretten van legendarische coureurs en ook foto’s uit het verleden sieren de wanden.

Woensdagmiddag 19 april vond de pré-event persconferentie van de Nederlandse ronde van het World Superbike kampioenschap plaats in de nieuwe Legend Club. Tijdens deze persconferentie was het Wil Hartog – winnaar van de 500cc race tijdens de Dutch  TT van 1977 – die de Legends Club officieel opende.

De voormalig TT winnaar, beter bekend als de Witte Reus, verrichte de openingshandeling door een paneel weg te schuiven, waarna een vitrine met zijn beroemde witte raceoverall tevoorschijn kwam.