Na een succesvolle tweedaagse test op het Misano World Circuit Marco Simoncelli in Italië is een groot deel van de WorldSBK paddock neergestreken op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Op het circuit waar later dit seizoen nog een ronde van het 2020 FIM Superbike World Championship wordt verreden staat woensdag en donderdag een tweedaagse test op het programma.

Ontbraken tijdens de voorgaande test op het Misano World Circuit Marco Simoncelli nog een groot aantal teams, deze twee dagen op het Circuit de Barcelona-Catalunya zal dat anders zijn. Naast de fabrieksteams ARUBA.IT Racing – Ducati en Kawasaki Racing WorldSBK zullen nu ook het Pata Yamaha WorldSBK Official Team, het BMW Motorrad WorldSBK Team en het nieuwe Team HRC zich voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus melden voor een officiële WorldSBK test.

Maar niet alleen de officiële fabrieksteams komen woensdag en donderdag in actie, zo hebben ook Ten Kate Racing Yamaha, het GRT Yamaha WorldSBK Junior Team, Team GoEleven, Motocorsa Racing, Brixx Performance, Outdo Kawasaki TPR zich ingeschreven terwijl ook de WorldSSP teams GMT94 Yamaha en EAB Ten Kate Yamaha aanwezig zijn.

Beide dagen is er live-timing welke te volgen is via de volgende link: LIVE TIMING Catalunya

Aan het einde van beide dagen zal er op deze site een verslag te lezen zijn van deze tweedaagse test.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App